Leuke casinogames

Mobiele slots

Hieronder vind je de beste mobiele slots van het internet. Mobiele slots kan je op je tablet en mobiel telefoon spelen en op andere handheld apparaten. Alle op deze pagina vermelde slots zijn speciaal ontworpen om te spelen op een mobiel apparaat.

Betere techniek

Als gevolg van de betere techniek krijg je steeds meer gokkasten die zijn ontwikkeld voor het spelen op mobiele en tablet-apparaten. Deze rubriek heeft een groeiend aantal beoordelingen en video’s over mobiele slots, met details over op welke apparaten ze beschikbaar zijn en waarop ze kunnen worden afgespeeld.

netbet nieuwe gokkasten

De groei van slots ontworpen voor mobieltjes en tablets is niets nieuws, maar de hoeveelheid nieuwe spellen is snel toegenomen de laatste tijd met grote leveranciers zoals Microgaming, NetEnt, Playtech, IGT en Playtech. Netent maakt slots binnen hun portefeuille speciaal voor mobiele apparaten via Netent Touch. Veel van deze nieuwe slots hebben een zeer vergelijkbare look en feel van de originele online slot, maar er zijn meestal een paar subtiele verschillen in het spel. Er zijn ook de kleinere slots ontwikkelaars die op de markt zijn gekomen. De meeste mobiele slots spelen soepel, en door de verschillende functionaliteit en inzetmogelijkheden zeer leuk om te spelen.

Wat zijn de belangrijkste verschillen met de mobiele slots?

Voor het ongetrainde oog zijn de meeste online slots allemaal hetzelfde, maar er zijn meestal een paar subtiele verschillen. Het spel op de desktop is bijna altijd sneller en uitgebreider dan de mobiele versie. Je zult ook merken dat de knoppen en menu’s simpeler zijn om de gebruikerservaring aantrekkelijker te maken omdat je geen muis en toetsenbord mogelijkheden hebt met je mobiele apparaat. De groei van de mobile speelautomaten zal nog sterk toenemen in de komende jaren, en de ontwikkelaars zijn zich volledig bewust van dit feit. Er zijn al een hele reeks nieuwe games, technologieën en startende ondernemingen zijn bezig voor deze groeiende markt, dat betekent dat er veel mobiel slot games aankomen voor de spelers!